Новите тенденции в очарователния свят на храните и напитките ще

...
 Новите тенденции в очарователния свят на храните и напитките ще
Коментари Харесай

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив

 Новите трендове в очарователния свят на храните и напитките ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив от 21 до 25 февруари 2018 година Зелената линия все по-активно се постанова от всички производители и търговци, работещи в региона на селското стопанство, хранителната и винената промишленост, с цел да се отговори на условията на потребителите за по-добро качество на живот. Тя ще бъде преобладаваща на идното четвърто издание на мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сактора. Той е единствен на Балканите и включва шест изложби.

Традиционно мощна е Международната селскостопанска галерия „ Агра “, известна като портал за нововъведения и фокус на деловите контакти в бранша. Тя още веднъж ще предложи всичко, от което се нуждаят фермерите. Нови технологии за земеделие и отглеждане на животни навън и на закрито трансформират стопанствата в съвременни заводи за растения, животни и първични материали.

Много огромен е ползата към интернационалните изложения „ Фудтех “ - за хранителната промишленост, и „ Винария “ - за лозарство и винарство. Компаниите, подали поръчки за присъединяване досега, са с 22% повече в съпоставяне с януари предходната година. Този растеж се дължи както на увеличеното предложение на съоръжение за двата бранша, по този начин и на неповторимия Град на виното и деликатесите, ситуиран още веднъж в палата 11.

Почитателите на изисканата кухня ще се насладят на огромно многообразие от специалитети на българската гастрономия, екзотични задгранични деликатеси и гурме кулинария в експозициите на „ Фудтех “. Изложителите – от реномирани производители и търговци до майстори занаятчии, ще показват истински творения, отговарящи на високите упования на клиентите.
Същата линия се откроява и в изложбата „ Винария “. Известни български и задгранични мазета, нови винарни и изявени търговци ще предложат богата гама от виновност и алкохолни питиета. Тенденцията е да се вършат дребни серии, съхраняващи типичните характерности на разнообразни сортове и региони.

Изложението „ Вкусове от Италия “ още веднъж ще даде опция на ценителите да усетят чара на фамозната италианска традиция, показана от водещи производители и търговци на храни и виновност. В предходното издание участваха над 30 компании и всички още веднъж ще бъдат в Международен панаир Пловдив. Предприемачите са удовлетворени освен от представянето на техните артикули, само че и от сполучливите бизнес контакти и покупко-продажби, съобщи уредникът на изложбата Джузепе Аккардо.

Такава е оценката и на по-голямата част от досегашните участници в мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека бранша, по тази причина идното 4-о издание се обрисува като по-голямо от предходните. То ще бъде разширено с ревюто „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора “, което ще показа елегантни и функционални дизайнерски решения за разнообразни типове обекти в палата 8. Новата самодейност обогатява Международната галерия „ Хорека Пловдив “, презентираща съоръжение за хотели, заведения и магазини.

Очаква се над 45 000 гости от страната и чужбина да се включат в огромното икономическо събитие в Международен панаир Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР